Blogs en nieuws

Kiiroo_Onyx_and_Pearl_set.jpg

De introductie van de Kiiroo op Condoomfabriek

donderdag 26 maart 2015

Heb jij een lange afstandsrelatie? Dan kan het voorkomen dat je intiem contact gaat missen - zoals knuffelen, zoenen en natuurlijk seks. Ook sexting gaat op een gegeven moment vervelen. Gelukkig heeft het Amsterdamse start-up bedrijf Kiiroo hier iets op gevonden, namelijk seksspeeltjes die door je partner aan te sturen zijn (op afstand)! Via de app of website kun je elkaar verwennen met één van de speeltjes. Op basis van de lichamelijke reactie passen de speeltjes de stimulatie aan. Zo is het net of je bij elkaar bent en wie wil dat nou niet? Hieronder vind je meer informatie over deze nieuwe seksspeeltjes.

Condoom_Maat_Meter.jpg

De lancering van de Digitale Condoom Maat Meter

dinsdag 10 maart 2015

Het is een veel gestelde vraag: ‘Welke condoom maat heb ik nodig?’ Dit is een goede vraag en het antwoord is cruciaal. Het is belangrijk om te weten welke condoom maat juist is voor jou omdat een slecht passend condoom je niet goed beschermd tegen soa’s en ongewenste zwangerschappen. Een te groot condoom kan afglijden tijdens het vrijen terwijl een te klein condoom kan scheuren. Daarnaast zit een goed passend condoom veel comfortabeler. Maar hoe weet je welk maat je nodig hebt? Op [host] kun je dit vanaf nu eenvoudig bepalen dankzij de Digitale Condoom Maat Meter!

Nieuw Brits onderzoek naar de gemiddelde penismaat

Nieuw Brits onderzoek naar de gemiddelde penismaat

donderdag 5 maart 2015

Maak jij je weleens druk om het formaat van je penis? Dat hoeft helemaal niet! Een nieuw Brits onderzoek naar de gemiddelde penislengte en omvang, dat gepubliceerd is in BJU International...

XL condooms

XL condooms steeds populairder

woensdag 25 februari 2015

Uit onderzoek van [host] is gebleken dat de verkoop van XL condooms de afgelopen 5 jaar explosief is toegenomen. Vijf jaar geleden waren nog "maar" 5% van de totale condoom verkopen XL condooms tegen ruim 9% in 2014. Uit hetzelfde onderzoek is echter gebleken dat de penislengte van de...

condooms.jpg

De leukste condoom weetjes

vrijdag 20 februari 2015

Veilig vrijen doe je natuurlijk met een condoom. Het dragen van een condooms tijdens seks beschermt jou en je partner tegen zowel ongewenste zwangerschappen als SOA’s. Zorg daarom dat je altijd een condoom draagt. Vind je het vrijen met condoom minder lekker? Probeer dan eens verschillende...

phonegeld.jpg

Condooms kopen met je telefoon

maandag 26 januari 2015

Op [host] kun je condooms bestellen en betalen met veel verschillende betaalmethoden. O.a. de bekende betaalmethoden zoals Ideal, Paypal en bankoverschrijving zijn beschikbaar. Wat veel mensen nog niet weten is dat je condooms en alle andere producten zoals sextoys en glijmiddel ook kunt afrekenen met de telefoon. Het afrekenen gaat door middel van het bellen naar een 0900 nummer.

Safe-Trio-Pack.jpg

Glijmiddel soorten

zondag 25 januari 2015

Glijmiddel is een belangrijk onderdeel voor een succesvolle avond. De vrouwelijke vagina wordt zelf op een natuurlijke wijze "vochtig" maar het kan nodig zijn wat extra's te gebruiken om schuren te voorkomen. Op [host] vind je diverse soorten en merken.

Op ieder

Safe condooms

Beste condooms

zondag 18 januari 2015

De meest veilige manier van veilig vrijen is het gebruik van condooms. Deze beschermen je tegen ongewenste zwangerschap en SOA's (seksueel overdraagbare aandoeningen). De kwaliteit van het voorbehoedsmiddel is afgelopen jaren steeds beter geworden en ze moeten aan steeds meer eisen voldoen om verkocht te mogen worden. Daarnaast zijn er zoveel verschillende condooms op de markt zodat er voor iedereen met iedere maat wel een passend rubbertje beschikbaar is. Maar de vraag is wat is voor jou nu het beste product?

Condooms_maken.jpg

Hoe worden condooms getest?

vrijdag 16 januari 2015

Alle condooms die je vindt in de webshop van [host] zijn uitgebreid getest. Hieronder lees je meer over hoe dezegetest worden om ervoor te zorgen dat ze allemaal aan de hoogste eisen voldoen! Rubbertjes kopen is op [host] niet alleen snel maar ook veilig!

Opblaaspoppen.jpg

Ideale opblaaspoppen voor vrijgezellenfeest

maandag 4 augustus 2014

Iedereen heeft wel eens vrienden die binnen afzienbare tijd gaan trouwen. Op zo’n moment is het aan jou en je kameraden om hem een mooi afscheid van zijn vrijgezellenbestaan te bezorgen. Dit doe je natuurlijk met een te gek vrijgezellenfeest. Wanneer je zo’n feest helemaal af wilt...

1  2  3  4