KLANTENSERVICE

Hoe kan ik betalen?


Bij Condoomfabriek.be kun je eenvoudig en gemakkelijk je bestelling betalen. Kies één van de volgende betaalmethoden tijdens het afrekenen om je bestelling te betalen:

- iDeal:
Met iDeal kun je eenvoudig betalen. Je kiest je eigen bank en betaalt via je vertrouwde internetbankieren omgeving. Het rekeningafschrift is volledig anoniem!
Bij betaling via iDeal geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

- PayPal:
Betalen via je PayPal account is zeer eenvoudig op Condoomfabriek.be. Wanneer je betalen via PayPal als betaalmethode kiest, dien je in te loggen op je PayPal account om de betaling te voltooien. De bestelling wordt vervolgens verwerkt.
Bij betaling via PayPal geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

- Creditcard:
Betalingen met een creditcard kan op Condoomfabriek.be met zowel een VISA Creditcard als een Mastercard. Je hebt hiervoor onder andere je kaartnummer, vervaldatum en CVC2 code nodig. Zorg dus dat je de creditcard bij de hand hebt.
Bij betaling via creditcard geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

- Bankoverschrijving:
Je betaalt via een handmatige bank/giro overschrijving naar ons anonieme rekeningnummer. LET OP: Betaling kan 2 dagen duren voordat deze bij ons binnen is! Zodra de betaling binnen is wordt de bestelling verstuurd

- Telefoon:
Je betaalt met iedere telefoon door te bellen naar ons 0900-nr, op het scherm zie je wanneer de betaling is verwerkt. Op de gespecificeerde rekening is alleen ons nummer te zien, volledig anoniem dus!
Bij betaling via de telefoon geldt: op werkdagen voor 16.00u besteld, vandaag verzonden!

 

 

 

Zijn alle prijzen inclusief BTW?


De prijzen op Condoomfabriek.be zijn altijd inclusief BTW, tenzij het duidelijk wordt aangegeven dat het een prijs betreft exclusief BTW. Je kunt ervan uitgaan dat alle producten in de webwinkel van Condoomfabriek.be inclusief BTW geprijsd zijn.