Blogs en nieuws

Deze condooms zijn de oplossing bij latexallergie

Deze condooms zijn de oplossing bij latexallergie

vrijdag 11 maart 2016

Het kan voorkomen dat je als man of vrouw gevoeliger bent voor latex of een latexallergie hebt. Dan wordt het lastig om standaard condooms te gebruiken die van dat materiaal zijn gemaakt. Heb je een latexallergie en heb je seks met een latexcondoom, dan kan dat...

Condoom quiz

Condoomquiz

vrijdag 4 maart 2016

Denk jij alles te weten over condooms? Test dan je kennis hier en laat je hersenen kraken. Aan de hand van tien waar of niet waar-vragen kom je erachter of je een echte condoomexpert ben! De juiste antwoorden staan onderaan de pagina!

Enjoy_Your_Summer_Pakket_Small.jpg

Verschillende soorten condooms

dinsdag 1 maart 2016

Om het gebruik van condooms spannend en divers te houden, zijn er verschillende soorten condooms te verkrijgen. Ook helpen sommige soorten bepaalde ‘problemen’ in bed weg te nemen. Hieronder vind je een kleine greep uit de verschillende soorten condooms die aangeboden worden op de [host].

Bepaal de juiste condoom maat

Bepaal de juiste condoom maat

dinsdag 10 november 2015

In ons assortiment zit voor elke man wel een passend condoom. We hebben allerlei soorten standaard condooms - met smaak, ribbels, ultra dun en meer. Heb je een maatje meer? Kijk dan eens bij onze XL Condooms. Je kunt grotere maten condooms (maat L, XL, XXL of XXXL) kopen van merken als [host], Safe, Durex, Playboy of My Size. Voor mannen waarbij de penis iets minder breed is, hebben we ook S/XS condooms in ons assortiment. My Size is het merk als het gaat om perfect zittende condooms. Ze bieden al condooms aan vanaf 47mm (XS).

Waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken - Condoomfabriek.nl

Waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken

donderdag 20 augustus 2015

Dat je glijmiddel kunt gebruiken voor allerlei seksuele handelingen wisten we al. Zo kun je het voor masturbatie gebruiken met de hand of een speeltje én penetratie met of zonder condooms. Ook voor anale seks is dit product een absolute must-have. Echter bestaan er nog veel meer toepassingen. Hieronder een aantal handige tips waar je glijmiddel nog meer voor kunt gebruiken:

Buttplug

De eerste keer met een buttplug!

woensdag 10 juni 2015

[[P,167,4,3,nofilter]]

BDSM speeltjes

Nieuw: speeltjes voor de ervaren BDSM'er

donderdag 28 mei 2015

Zoals je weet draait BDSM om een machtsrollenspel tussen een dom en sub, gebaseerd op straffen en belonen. De dom kan een sub straffen, genot geven of beiden. Hiervoor kunnen diverse speeltjes gebruikt worden om het spel extra intens te maken. In het assortiment vind je nu ook genoeg seksspeeltjes voor de ervaren BDSM'er. Deze staan in de categorie ''Overig''.

seks vermindert stress

Betere prestaties door seks voor het examen

vrijdag 8 mei 2015

Maandag beginnen voor veel scholieren de centrale examens. Dit is voor velen een periode vol spanning en stress. Geldt dit ook voor jou? Dan hebben wij de ultieme examentip waardoor je relaxed de examenhal in wandelt. Seks! Het blijkt dat seks voor een examen het stress niveau verlaagt...

Condoomfabriek.nl 10-jarig jubileum

Condoomfabriek viert 10-jarig jubileum!

vrijdag 1 mei 2015

Deze maand bestaat [host] al weer tien jaar en dit willen we natuurlijk vieren! [host] is begonnen als dé website waar je anoniem condooms kon bestellen en is in enkele jaren uitgegroeid tot de grootste webshop met erotische artikelen. Ons succes willen we de hele maand mei vieren en dat doen we graag met jou!

mates-latexvrije-condooms.jpg

Latex condooms versus latexvrije condooms

dinsdag 21 april 2015

 

1  2  3  4