Condoomfabriek in het nieuws!

terras condoom.png

Terrassen open = Condooms kopen

woensdag 21 april 2021

Heb je het goede nieuws al gehoord? Vanaf 28 april om 12:00 uur ’s middags gaan de terrassen in Nederland weer open. Dat is een mijlpaal waar iedereen naar uitkijkt, zeker met het mooie weer in aantocht. Naast het genieten van de zon en het socializen met vrienden, heeft het openen van de terrassen ook tot gevolg dat het libido bij alle terrasgangers stijgt. Daarom is het belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan. We hanteren vanaf volgende week daarom het volgende motto:

intens-lekker-kerstpakket.jpg

Kerstkorting bij Condoomfabriek.nl

dinsdag 22 december 2020

“It’s the most wonderful time of the year” is dit jaar misschien niet geheel op z’n plek. Daarom willen we die tijd graag wat mooier maken. Daarom zijn er, speciaal voor de kerstdagen, verschillende acties op de website te vinden. Drie fantastische acties waardoor de cadeaus onder de kerstboom een stuk voordeliger uit kunnen vallen. Welke acties het precies zijn lees je hieronder.

singles day.png

Singles Day bij Condoomfabriek.nl

dinsdag 10 november 2020

Woensdag is het weer zo ver; Singles Day. Singles day is ieder jaar op 11 november omdat er vier keer een 1 in de datum zit (11/11). Een speciale dag voor singles omdat het helemaal niet erg is om single te zijn. Want zeg nou zelf, geen verplichtingen naar een ander toe en doen waar je zin in hebt, is zo slecht nog niet. Omdat wij bij Condoomfabriek ook heel erg blij worden van Singles day hebben we vanaf aanstaande woensdag een speciale actie. Welke dat is, lees je in dit nieuwsbericht:

verstand-tussen-de-lakens.jpg

Nieuw Studiejaar: Gebruik je verstand tussen de lakens

woensdag 9 september 2020

Het nieuwe studiejaar staat weer voor de deur. Ondanks dat er coronamaatregelen zijn, zullen er ook dit jaar weer veel nieuwe studenten naar de grote steden trekken. Dit betekent dat er veel nieuwe contacten worden gelegd bij onder andere studentenverenigingen. Deze contacten kunnen uitmonden in hele gezellige avondjes, waarbij het belangrijk is dat je verstandige keuzes maakt. Ook tussen de lakens is dit het geval. Waarom en hoe je dit zou moeten doen, willen we graag met je delen.

Durex Tinkle.png

Ontvang extra korting en Gratis glijmiddel bij je bestelling

woensdag 13 mei 2020

Durex is bijna een eeuw producent van condooms en verreweg het grootste condoommerk ter wereld. Dit heugelijke feit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom hebben we twee hele leuke aanbiedingen samengesteld, waardoor jij nog meer kunt genieten van je Durex aankopen. Lees snel verder wat de aanbiedingen precies inhouden.

Slam.png

Condoomfabriek op de Radio! Heb jij ons al gehoord?

dinsdag 28 april 2020

Bij Condoomfabriek.nl vinden we: Je kunt het leven zoveel lekkerder en makkelijker maken. Daarom geven we je hier en op Slam FM allerlei tips om het leven lekkerder en makkelijker te maken.

cdf-nieuws-condoom-tekort.jpg

Tekort aan Condooms? Deze Condoomfabriek blijft gewoon open!

maandag 30 maart 2020

De afgelopen dagen zagen wij veel berichten voorbij komen over het wereldwijd dreigende tekort aan condooms. Het tekort dreigt door de lockdown in Maleisië, waardoor bedrijf Karex Berhad geen condooms meer kan produceren. Om iedereen een beetje gerust te stellen, hebben we hier alle belangrijke informatie over condooms en het coronavirus op een rijtje gezet.

Lentekriebels.jpeg

Lentekriebels bij Condoomfabriek

donderdag 19 maart 2020

Morgen begint de lente! En in deze tijd van Corona crisis is dat toch een fijn lichtpuntje. Het wordt mooier weer en hopelijk kunnen we er binnenkort ook weer steeds vaker op uit. Een bijkomstigheid van de lente waar wij heel blij van worden, is het stijgende libido. Hoe warmer het namelijk wordt en hoe mooier het weer wordt, hoe meer mensen zin krijgen in seks. En omdat wij vinden dat seks altijd een belangrijk onderdeel van het leven moet zijn hebben we speciale aanbiedingen samengesteld om de Lente te vieren.

Kim Holland Condoomfabriek

Condoomfabriek en Kim Holland geven een eigentijds voorlichtingsprogramma

donderdag 20 februari 2020

Het seksgesprek zal plaatsvinden op de locatie van de deelnemende scholen. Kim Holland zal iedere school bezoeken met een Condoomfabriek Pleasurebag om zo de voorlichting te kunnen geven. Per voorlichting kunnen 150 leerlingen deelnemen aan de interactieve voorlichting. Daarna is er nog ruimte voor een Q&A. Lijkt het jou nou leuk om het seksgesprek op jouw school te hebben? Ga dan snel naar kimlichtvoor.nl!

Durex Play Gratis

Valentijnstip: Durex Play, Gratis bij je Bestelling

donderdag 6 februari 2020

Naast dat je met Valentijn de liefde moet vieren, is het natuurlijk ook wel lekker als je de liefde kunt consummeren. Mochten jullie voor het laatste kiezen, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je het veilig doet. Gebruik dus een condoom, want er zijn al genoeg schorpioenen op de wereld. Maar ook het aantal SOA’s op de wereld willen we liever niet zien groeien. Mocht je bij aankoop van condooms kiezen voor het merk Durex, is er daarom tijdelijk een leuke actie. Bij bestelling voor €50 of meer aan Durex condooms ontvang je namelijk een flesje Durex Play, helemaal gratis!