Condoom Reclame

Condoom reclame


Condooms kunnen ook gebruikt worden als promotie producten. Een condoom wordt hiervoor in een één stuk verpakking (ook wel condoomhoesje genoemd) verpakt. Deze condoom verpakking kan speciaal voor een reclame campagne opgemaakt worden in de look & feel van het bedrijf inclusief boodschap en / of logo. Op deze manier val je op een originele en ludieke manier op bij je doelgroep.

Een promotie campagne met condoomhoesjes als promotiemiddel geeft de campagne een hoge attentiewaarde.
 

Referenties condoomhoesjes


Condoom reclame wordt al vele jaren succesvol ingezet door zowel grote als kleine bedrijven. Hieronder vind je enkele referenties:

538 / SLAM!FM / GGD / VVV Noord Brabant
Sense / Seat / GoGo / KamaSutrA Beurs
BNN / FHM / Den Haag FM / Librije


Ook heeft Condoomfabriek.be de organisatie oneMen gesponsored met het oneMen condoom om zo onder andere aandacht te vragen voor één van de oneMen pioniers die weeskinderen op wilt vangen, waarvan de ouders overleden zijn aan de gevolgen van een HIV infectie.
 

Prijzen condoomhoesjes


Condoomhoesjes zijn te bestellen vanaf 250 stuks. Bij een bestelling ontvang je het sjabloon waarin je de verpakking kunt ontwerpen. Heb je zelf niet de middelen en/of inspiratie om een condoomhoesje zelf te ontwerpen, kunnen wij dit ook voor je doen. Per ontwerp betaal je €125,- exclusief 21% btw.

Voor prijzen: neem contact met ons op.
 

Condoomhoesjes bestellen


Wil je je eigen ontworpen condoomhoesjes bestellen? Neem dan contact op met:
Condoomfabriek.be
Sales & Marketing
Maziestraat 22a
2514 GT Den Haag
Email