Condoom Groothandel

Condoom groothandel

Condoomfabriek.be levert als Nederlands grootste condoom webwinkel niet alleen condooms aan particulieren, maar ook aan bedrijven. Het volledige assortiment van Condoomfabriek.be (met uitzondering van Condoomfabriek.be huismerk producten) is tegen groothandelsprijzen verkrijgbaar voor bedrijven zoals webshops, erotiekwinkels, clubs, apothekers en groothandels in zowel Nederland als België.

 

 

Condooms zakelijk bestellen

Bedrijven kunnen tegen groothandelsprijzen producten uit het assortiment van Condoomfabriek.be inkopen. De inkoopprijzen zijn afhankelijk van de aantallen die ingekocht worden. Wij leveren onder andere producten van Safe, My Size, Durex, Pasante, Eros, Pjur, 210th en Velv’or. Het complete assortiment bestaat uit meer dan 1.000 artikelen en wordt iedere maand verder uitgebreid.

Het assortiment van Condoomfabriek.be bevat naast condooms ook glijmiddel, seksspeeltjes (vibrators, dildo’s, mastubators, opblaaspoppen, penisringen, penispompen, anaal toys, orgasme ballen, BDSM producten, massage producten, stimulerende producten en zelftesten).

Staat er een gewenst product niet bij? Neem dan contact met ons op. Er bestaat een grote kans dat het wel leverbaar is door ons.

Meer informatie over Condoomfabriek.be als erotiek groothandel en de algemene voorwaarden zijn vrijblijvend op te vragen via:

Condoomfabriek.be
Sales & Marketing
Maziestraat 22a
2514 GT Den Haag
Email