Gratis condooms bestellen - zonder actiecode

Gratis condooms

Kosten voor condooms mogen veilige seks niet belemmeren. En condooms mogen je plezier in veilige seks niet belemmeren. Condoomfabriek vindt dat fijne, veilige seks toegankelijk moet zijn voor iedereen. Daarom kun je bij ons gratis een setje van 5 condooms bestellen. Je krijgt dan 5 ultradunne condooms van ons eigen merk. Geen addertjes onder het gras, je betaalt alleen de verzendkosten van €1,99.

 

Hoe werkt gratis condooms bestellen?

Klik bij onderstaand pakje condooms simpelweg op ‘In Winkelwagen’. De korting van 100% wordt vervolgens automatisch verrekend. Je hebt geen actiecode nodig. Je bestelling is geheel vrijblijvend en de ultradunne condooms worden discreet geleverd.

€ 4,75  € 0,00

Betaalbare condooms van Condoomfabriek

Al onze Condoomfabriek-condooms zijn speciaal ontwikkeld om kwaliteit te bieden voor een lage prijs. We vinden het daarbij net zo belangrijk als jij dat je niet hoeft in te boeten op genot. Onze condooms bieden daarom de best mogelijke bescherming tegen een zo laag mogelijke prijs én zo veel mogelijk genot. Zo hopen we we drempel voor veilige en fijne seks voor iedereen te verlagen.

Behalve de mogelijkheid om voordelig veilig te vrijen, bieden we je met ons gratis condoomsetje natuurlijk ook meteen de kans om te testen of onze condooms aan je verwachtingen voldoen.

Voordelige Try-Out© pakketten

Naast een gratis setje van 5 ultradunne Condoomfabriek-condooms, vind je op Condoomfabriek.be ook voordelige Try-Out© pakketten. Condooms zijn er namelijk in talloze vormen en maten, soms zelfs met leuke extra’s. Met deze testsetjes kun je de verschillende soorten testen voor een zachte prijs.

De Try-Out© pakketten bevatten verschillende soorten condooms, meestal van 1 merk. Bijvoorbeeld normale condooms, condooms met een smaakje en/of met ribbels. Het aanbod Try-Out© pakketten op Condoomfabriek.nl wijzigt regelmatig. Hieronder vind je een selectie van de pakketten.

Om altijd op de hoogte te blijven van het pakketaanbod, kun je onze nieuwsbrief of onze homepage in de gaten houden. Via, Instagram, Facebook en TikTok vind je ook regelmatig aanbiedingen en updates. 

Safe Wild & Out pakket (20 stuks)

Het Safe Wild & Out pakket is ideaal voor de condoomgebruiker die houdt van afwisseling en variatie. Het pakket bevat 4 verschillende soorten condooms van het merk Safe. Van elk soort condoom zitten er 5 in het pakket. Zo kun je elke soort meerdere keren proberen om een gedegen oordeel te vellen. Het pakket bevat Safe Performance condooms, Intens Safe condooms, Just Safe condooms en de Safe Strong condooms. 

€ 20,74  € 16,95

 

Actiecodes

Naast deze try-out pakketten zullen we ook regelmatig actiecodes weggeven. Met deze codes kun je korting krijgen op verschillende producten. Deze codes kun je vinden op Facebook en Twitter. Door ons te volgen of te liken zul je altijd op de hoogte blijven van dit soort leuke aanbiedingen. Zo helpen we je graag bij het hebben van veilige seks.

 

Aanbiedingen

Voor meer informatie over de huidige acties van Condoomfabriek.be kun je op de homepage van deze website onder ‘aanbiedingen’ kijken. Daar vind je altijd onze meest actuele aanbiedingen. Word je liever per mail op de hoogte gehouden over onze acties? Schrijf je hieronder in voor de Condoomfabriek.be nieuwsbrief.