Massage

Massagekaarsen

Soms is de seksuele spanning tussen jou en je partner voelbaar. Andere keren moet je iets harder werken om je seksleven op te leuken. Breng de Romeo in jezelf naar boven en laat romantiek zegevieren met een massagekaars van Condoomfabriek.be! Het enige wat je hoeft te doen is de kaars aan te steken en wachten tot deze een beetje gesmolten is. Dan blaas je de kaars uit en gebruik je de vrijgekomen olie voor een sensuele massage. Dit is de ideale manier om seks in te leiden. Masseer langzaam of juist wat steviger en kom samen tot rust. Met een goede sfeer en setting kun je de spanning en opwinding opbouwen. Prachtig voorspel toch?

Een massagekaars gebruiken

Een massagekaars moet tussen de 10 en 15 minuten branden voordat er genoeg olie is om mee te masseren. Tijdens het wachten kun je eens goed de tijd voor elkaar nemen en samen genieten van de heerlijke geur van de smeltende massagekaars. Als er genoeg gesmolten olie is, kun je de kaars uitblazen. Geef het een minuutje de tijd om af te koelen voordat je het gebruikt op het lichaam van je partner (test de temperatuur altijd even met je vinger).

Soorten massagekaarsen

Massagekaarsen zijn er in veel soorten en maten. Een massagekaars van Safe geeft bijvoorbeeld een fijne geur en creërt een romantische sfeer. En als je je partner wilt verrassen op vakantie, kies je voor een massagekaars van Picobong. Deze is geschikt voor eenmalig gebruik en wat kleiner van formaat, zodat je deze gemakkelijk mee kan nemen. Onderstaand vind je het assortiment aan massagekaarsen van Condoomfabriek.be.

Let op: Niet alle massage producten zijn in combinatie met condooms te gebruiken. Lees daarom de productbeschrijvingen, waarin steeds wordt aangegeven of het betreffende product al dan niet te gebruiken is in combinatie met condooms.