Drogist

Drogist

Als je seksueel actief bent, is intieme verzorging natuurlijk belangrijk. Daarom vind je bij onze online drogist allerlei producten voor intieme verzorging. Want je wil natuurlijk op je best zijn voor jezelf en je partner. Condoomfabriek.nl heeft haar producten met zorg uitgekozen. Met één klik haal je je keus in verzorging in huis. En natuurlijk kun je alles anoniem bestellen.

Verzorging voor haar

Om je intieme delen goed schoon te houden, heb je verschillende mogelijkheden. Zo kun je bij onze online drogist kun kiezen uit Gynofit Intieme Waslotion voor dagelijkse verzorging. Fresher is een spray om je vagina fris te houden. Als je een extra dimensie aan je seksleven wilt toevoegen, kies je voor KamaSutra Ero Lipgloss. Deze gloss verzorgt niet alleen je lippen, maar zet ook je partner in vuur en vlam!

Verzorging voor hem

Condoomfabriek.nl biedt natuurlijk ook producten aan voor de intieme verzorging van de man. Denk aan Freshim, de eerste echte penis deo, zodat je altijd fris ruikt. Ook Rinz24 Men’s Intimate Wipes zijn superhandig. Zo heb je je intieme hygiëne altijd bij de hand, en dat is heel prettig als je op stap bent met een missie.

Verzorging voor beiden

Om elkaar te verzorgen kun je kiezen uit verzorgende glijmiddelen van bijvoorbeeld Durex en Safe. Zo verzorg je tijdens de sex elkaars huid! Massage producten zijn ook erg geschikt voor huidverzorging. Zo heeft KamaSutra een eetbare massage crème uitgevonden. Hiermee kun je beiden heerlijk genieten van een (orale) massage en huidverzorging tegelijkertijd. Om je sexspeeltjes te verzorgen, gebruik je natuurlijk een toy cleaner van Condoomfabriek.nl of Safe. Daarna kun je alleen of met je partner veilig genieten van je speeltjes!