Drogist

Zelftest

Als je niet meer helemaal zeker bent van bepaalde intieme problemen, hoef je tegenwoordig niet meer naar de dokter. Door gebruik te maken van een medische zelftest, kan je onzekerheid over deze problemen nu helemaal zelf wegnemen. Ook kan een zelftest inzicht geven in de ernst van de klachten. Waar je vroeger naar de drogist of apotheek moest om een test te halen, kan je deze nu eenvoudig en geheel anoniem online bestellen. Op Condoomfabriek.be, bieden wij zelftesten aan in de volgende categorieën:

SOA Testen   |   Alcoholtesten   |   Zwangerschapstesten   |   Vruchtbaarheidstesten   |


Soorten zelftesten

Het is soms een hele stap om je bij de dokter te laten testen voor bepaalde klachten. Daarom zijn er verschillende soorten zelftesten voor jou beschikbaar. De meeste van deze testen zijn voor vrouwen; de zwangerschapstest is de bekendste zelftest. Hiermee kun je in de privacy van je eigen huis uitzoeken of je zwanger bent. Daarnaast kun je hier terecht voor een chlamydia test om te kijken of je wel of geen SOA hebt opgelopen na onveilige seks. Ook kun je hier terecht voor een vruchtbaarheidstest. Zo kun je met een ovulatietest kijken wat de meest gunstige tijd voor jou is om zwanger te worden. Verder vind je hier uiteraard ook een vruchtbaarheidstest voor mannen, waarmee je als man je sperme kunt testen. Tot slot kun je bij Condoomfabriek.be terecht voor een alcoholtester, waarmee je kunt zien of je wel of niet in de auto zou moeten stappen. Alle zelftesten zijn eenvoudig in gebruik en worden geleverd met een gebruiksaanwijzing. Binnen korte tijd kun jij zien wat de test meet.

Test jezelf met de zelftesten van Condoomfabriek.be en kom niet voor verrassingen te staan. Alle testen worden discreet en anoniem verzonden.