Pipedream

Pipedream is de grootste producent van seks speeltjes in Amerika. In de afgelopen 20 jaar heeft Pipedream Products veel nieuwe producten op de markt geïntroduceerd. Het is een groot merk dat op alle gebieden van seks speeltjes zijn producten verkoopt hoewel ze een focus op artikelen voor de BDSM markt hebben. Sinds de oprichting hebben ze dezelfde missie: goede producten met een eerlijke prijs. Het merk lanceert regelmatig nieuwe productenlijnen. In 2005 lanceerde het merk de populaire Fetish Fantasy Series die sindsdien veel prijzen heeft gewonnen en ‘de’ productlijn werd op het gebied van BDSM. Sinds 2011 verkopen ze ook een productlijn die speciaal op transseksuele klanten gericht is. In totaal heeft Pipdream veel verschillende productlijnen, met bijvoorbeeld speeltjes speciaal voor beginners maar ook extreme productlijnen met speeltjes voor diegenen die al meer ervaring hebben. Zo is er een speciale productlijn met opblaaspoppen, stimulerende middelen, glazen speeltjes en nog veel meer. Door het grote succes op verschillende gebieden is het bedrijf de afgelopen jaren veel gegroeid.

Pipedream assortiment

Pipedream heeft veel verschillende soorten producten. Zo verkoopt het merk seks speeltjes voor masturbatie maar ook BDSM speeltjes voor beginners of Pony Play producten. Zoals al genoemd heeft het bedrijf Pipedream veel verschillende merken onder zich die allemaal gespecialiseerd zijn in andere soorten van producten. Op Condoomfabriek.be vind je een greep uit het uitgebreide aanbod Pipedream producten. Zo kun je veel producten uit de Fetish Fantasy Series bestellen, zoals een seksschommel of bondagesets. Andere producten die je (anoniem) kunt bestellen zijn onder andere de Pipedream butt plugs, dildo’s en vibrators. Vooral de dildo’s van Pipedream zijn zeer geliefde producten. Dit komt doordat de speeltjes te koop zijn in veel verschillende vormen, materialen en maten.

Op Condoomfabriek.be vind je een uitgebreid assortiment vibrators, dildo's en buttplugs van onder andere Pipedream. Bekijk hier het gehele assortiment van Pipedream