My Size condooms

My Size is een merk van condooms dat gespecialiseerd is in condooms met verschillende maten. Ze bieden een breed scala aan condooms in verschillende lengtes en breedtes, zodat iedereen een condoom kan kiezen dat perfect bij hun grootte past. Dit zorgt voor een betere pasvorm en meer comfort tijdens het gebruik, wat de seksuele ervaring verbetert. My Size condooms zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Lees meer...

My Size is een Duits condoom merk dat condooms in verschillende maten verkoopt. Veel standaardcondooms zijn namelijk verkrijgbaar in slecht één maat, de standaardmaat. Deze maat sluit echter niet bij iedereen goed aan terwijl een goed passend condoom erg belangrijk is voor veilige (en lekkere) seks. Een te groot condoom kan makkelijker afglijden en een te klein condoom scheurt sneller. In beide gevallen ben je dan niet meer beschermd tegen soa’s en ongewenste zwangerschap. Wanneer een condoom niet goed past, ligt het vaak niet aan de lengte maar aan de diameter van het condooms. Grote condooms zijn een paar milimeter breder dan standaard condooms en de kleiner condooms zijn een aantal milimeter smaller. De My Size condooms zijn er in verschillende breedtes. De condooms komen in een breedte van 47mm tot 69mm en hebben ook een verschillende lengte waardoor iedereen het condoom kan vinden dat het best bij hem past! Als een condoom goed past zit het comfortabeler en geeft het een veiliger gevoel. Hierdoor kun je meer genieten!

 

My Size condooms

Condoomfabriek.be verkoopt My Size condooms in de maten My Size XS (breedte 47mm) tot My Size XXXL (breedte 69mm). De condooms hebben allemaal een cilindrisch model en siliconen glijmiddel. De lengte van de My Size condooms verschilt per maat. Weet je niet helemaal zeker welke maat je nodig hebt? Dit kun je gemakkelijk meten met een meetlint of met behulp van de Digitale Condoom Maat Meter. Als je jouw maat zelf wilt opmeten, moet je een erectie hebben. Je meet vervolgens de omtrek in het midden van de penis. Elke penis heeft een unieke vorm en om de best passende condooms te vinden, kun je het best meerdere maten uitproberen. Het belangrijkste aan een goed passend condoom is dat deze niet afglijdt.