Durex

Durex is de bekendste producent van condooms en glijmiddel. De naam is een afkorting van Du-rability, R-eliability en Ex-cellence. Het is al ruim 75 jaar producent van condooms en by far het grootste condoommerk ter wereld. Ter illustratie: wereldwijd gezien heeft Durex in de verkoop van condooms een marktaandeel van 26% en in Nederland is dit met 80% nog veel groter. Uiteraard biedt Durex niet alleen condooms aan, maar ook andere producten als glijmiddelen, massage gels en speeltjes voor in de slaapkamer.

Durex Play glijmiddel en massage gel

De Durex Play glijmiddelen en massage gels op Condoomfabriek.be variëren in onder andere samenstelling, smaak, geur en stimulatie. Ook heb je samengestelde producten zoals de Durex Play Massage 2 in 1 bestaande uit massage gel en glijmiddel. Net als bij condooms is ieder type glijmiddel en massage gel voorzien van een duidelijke productbeschrijving met daarin de voornaamste eigenschappen. Verder wordt ook weer aangegeven of het product geschikt is voor vaginale, orale en/of anale seks.

 

Betrouwbaarheid Durex

Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen, worden de producten van Durex regelmatig onderworpen aan kwaliteitscontroles. De condooms van Durex die op Condoomfabriek.be worden aangeboden, zijn als bewijs daarvan allen voorzien van een CE-markering. Dit geeft jou als consument de zekerheid dat de producten van Durex voldoen aan de wettelijke eisen omtrent veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU-richtlijnen.

 

Durex Performa

Over het algemeen zijn de Performa condooms de meest populaire soort van het merk Durex. Dit geldt zowel onder de klanten van Condoomfabriek als wereldwijd. Grote kans dat dit komt door de speciale werking van het condoom. Aan de binnenkant is het Durex condoom namelijk voorzien van een speciale stof die de eikel licht verdooft. Deze stof, benzocaïne, is het dus mogelijk om nog langer seks te hebben tot je tot een orgasme komt. Dit is voor iedere man natuurlijk een positieve bijkomstigheid, maar zeker voor mannen die last hebben van vroegtijdige ejaculatie. Met de Performa condooms van Durex hoef je dus nooit meer onzeker te zijn over het moment van klaarkomen.