Soorten condooms

Ultra dunne condooms

Dunne condooms zorgen voor een optimale seksuele ervaren en bieden tegelijkertijd de veiligheid die je nodig hebt. We weten allemaal dat seks zonder condoom het fijnste is. Je hebt geen gefrunnik met een condoom uit een verpakking halen en je hebt het lekkerste gevoel. Maar net zo goed hoort iedereen te weten dat seks zonder condoom niet heel verstandig is. Heb jij het idee dat je tijdens seks met condoom minder gevoel hebt dan wanneer je geen condoom gebruikt? Probeer dan eens de Ultra Dunne Condooms. Op deze manier kun je wel veilig seks hebben en toch kun je genieten van iets meer gevoel! Deze ultra dunne condooms zijn voor jou de uitkomst. Met deze condooms voel je meer prikkelingen en ze zijn bij vaginale seks wel net zo veilig als normale condooms. Dunne condooms zijn ideaal voor extra gevoel!

Lees meer...

Condooms met extra gevoel

Met de ultra dunne condooms is de (vaginale) seks lekker én veilig! Bij andere soorten seks, zoals anale seks, is het niet aan te raden om een extra dun condoom te dragen. Omdat het condoom gemaakt is van dunner materiaal scheuren deze dan ook sneller. Voor vaginale seks zijn de extra dunne condooms wel perfect als je op zoek bent naar meer gevoel; dunne condooms zijn ook voor de vrouw fijner! Het Durex Elite condoom is 0,065 mm, terwijl het dunne condoom van Condoomfabriek.be en Safe nog iets dunner zijn. Het allerdunste condoom dat er is, is de Pasante Unique condoom: gemaakt van ‘resin AT-10’ (dus geen latex!) en slechts 0,015 mm dik. Wij zeggen: probeer ze eens uit en kies je favoriet!

Veiligheid extra dunne condooms

Dunne condooms zorgen voor een optimale seksuele ervaring, maar zijn net zo betrouwbaar als de normale variant. Dit komt door de speciale samenstelling van het materiaal van het condoom. Ondanks dat het condoom dun is, betekent dit dus niet dat het gevaar van scheuren groter is. Je kunt dus met een gerust hart de ultradunne condooms gebruiken. Op deze manier heb je een heerlijke seksuele ervaring en ben je optimaal beschermd. Met deze ultradunne condooms geniet je optimaal van alle lusten van seks en ben je optimaal beschermd tegen de eventuele lasten, een win/win situatie dus!

Soorten Dunne Condooms

Misschien dat je nu denkt dat alle dunne condooms even dik zijn, maar dat is niet waar. Het ene merk produceert namelijk dunnere condooms dan het andere merk.  Zo is het Durex Elite condoom 0,065 mm terwijl de  Condoomfabriek Ultra Dun en de Feel Safe Ultra Dun zelfs nog iets dunner zijn. Het dunste condoom dat wij verkopen is de Pasante Unique condoom, deze is gemaakt van ‘resin AT-10’ (dus geen latex!) Dit condoom is slechts 0,015 mm dik, en ook goed aan te raden voor wanneer je een latex allergie hebt. Maar er is ook de Durex Invisible, en om even te vergelijken, dit condoom is al net zo dik als een haar! Verder zijn er ook de razend populaire Wingman ultra dun condooms welke als voordeel hebben dat ze een handig hulpstuk hebben om het condoom in een vloeiende beweging om te doen. Wij zeggen: Probeer de condooms eens uit en kies zo favoriete extra dunne condoom. In de categorie ultra dunne condooms van Condoomfabriek zijn er wel 46 soorten condooms, variërend van het aantal stuks in de verpakking, zoals de grootverpakking, het materiaal, de vorm, de breedte en de lengte. Dit kan je allemaal filteren om zo voor jou het beste dunne condoom soort te vinden. Maar natuurlijk kan je natuurlijk ook verschillende merken vinden, en zo verkoopt Condoomfabriek.nl verschillende merken condooms, zoals de Wingman ultra dun condooms, Billy Boy Extra Thin, EXS Air Thin Condooms, Lelo Hex Condooms, Condoom fabriek Ultra Dun, Safe Ultra Dun, maar natuurlijk verkopen wij ook veel dunne condoom soorten van Durex. Zo kan je altijd kiezen voor je favoriete merk bij het bestellen van het product. Goed om te weten is dat al onze condooms anoniem en discreet worden verzonden in een blanco envelop of doos. Zo zal niemand weten dat jij ultra dunne condooms besteld hebt.