Condooms

Jelly

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Er zijn vele soorten vibrators te verkrijgen. Zo is er ook de Jelly vibrator. Deze trillende seksspeeltjes zijn gemaakt van een zacht materiaal, namelijk jelly. In Nederland misschien beter bekend als gel. De zachtheid van het materiaal is meteen één van de grootste voordelen van vibrators die van jelly gemaakt zijn. Hierdoor voelen ze glad en soepel aan waardoor ze gemakkelijker naar binnen glijden. Dit komt ook mede doordat deze speeltjes lekker flexibel zijn. Andere vibrators zijn harder en daarom vaak iets lastiger in te brengen dan een jelly vibrator. Vibrators van jelly zijn ideaal voor iedereen die houdt van een zijde zachte feel. Deze sextoys kun je vinden in alle soorten en maten. Van geribbeld tot glad en van groot tot klein. Condoomfabriek.nl heeft een uitgebreide selectie van jelly vibrators, dus er is voor ieder wat wils!

Merken jelly vibrators

Het meest bekende merk dat vibrators van jelly maakt is Pipedream. Zij hebben zelfs een hele lijn van jelly producten ontworpen. Deze lijn heet Jelly Gems. Alle vibrators uit deze lijn hebben een nummer en er is voor ieder wat wils. Of je nu van G-spot simulatie houdt of van een realistische vibrator, Pipedream heeft een fijne jelly vibrator voor jou. Hiermee breng je jezelf of je partner naar ongekende hoogtepunten! Maar ook Evolved heeft een aantal leuke speeltjes van jelly. De trilstanden van deze vibrators zijn gemakkelijk te bedienen zodat jij het speeltje kunt gebruiken om tot een intens hoogtepunt te komen.

Dankzij het gel-materiaal voelen deze vibrators realistisch aan. Ze zijn flexibel en buigen gemakkelijk mee. Ideaal voor elk standje!