Condooms

Pasante

Sorteren op: 

We konden helaas geen producten vinden op basis van de de door jou opgegeven zoekopdracht.

Het bedrijf Pasante is vooraanstaand op het gebied van seksuele gezondheid en condoomproductie in Groot-Brittannië. Meer dan 20 jaar geleden is Pasante als een klein familiebedrijf gestart. Tot op het heden is het nog steeds een familiebedrijf maar hebben ze wel grote naamsbekendheid opgebouwd. Persoonsgerichte service en goede kwaliteit zijn waarden die voorop staan bij het merk. Dit bieden ze door een uitstekende klantenservice te hebben en een toegewijd team voor de kwaliteitsbewaking, die volgens de internationale norm wordt gehandhaafd. De condooms van Pasante hebben allemaal de wettelijke Europese CE-markering. Naast het produceren van condooms, is het bedrijf de afgelopen jaren ook bezig geweest met het produceren van andere producten, zoals vibrators, glijmiddelen en stimulerende middelen. Maar het merk heeft ook zwangerschapstesten voor thuis toegevoegd aan het assortiment.

Pasante condooms

Pasante is in Groot-Brittannië - en in Nederland - vooral bekend voor zijn condooms. Alle soorten condooms zijn bij hun verkrijgbaar. Ze bieden verschillende kleuren, maten en smaken.Toch blijft het bedrijf specifiek bekend staan om zijn latexvrije condooms. Pasante was namelijk het eerste bedrijf die ‘s werelds eerste correct georiënteerde latexvrije condoom voor mannen introduceerde op de condoommarkt. Deze condooms zijn gemaakt van AT-10 Resin en zijn ultra dun. Een nadeel aan de condooms is dat ze vanwege het unieke materiaal niet zo rekbaar zijn als condooms van latex. De Pasante latexvrije condooms kunnen gebruikt worden in combinatie met bijna alle soorten glijmiddel.

Kijk nu naar het assortiment van Pasante condooms producten op Condoomfabriek.nl en koop Pasante Unique Latexvrije Condooms of Pasante Sensiva Latexvrije Condooms.