Soorten condooms

Orgasme vertragende condooms

Orgasme vertragende condooms, helpen bij het uitstellen van het orgasme. Bij seks is het namelijk niet vanzelfsprekend dat je tegelijkertijd klaarkomt. Dat komt omdat de man en de vrouw vaak van een andere beweging de lekkerste stimulatie hebben en dus bij andere bewegingen klaarkomen. Dat is niet erg, maar als de man veel eerder klaar komt dan de vrouw, kan de lol er toch al snel van af zijn. Als je daar last van hebt, kun je allerlei dingen proberen: veel verschillende standjes, aan iets anders denken of van te voren masturberen, maar al die dingen zijn niet optimaal.

Lees meer...

Je wilt gewoon lekker seks hebben zonder bang te zijn voor een te snel orgasme! Daarvoor zijn de orgasme vertragende condooms. Deze condooms zijn op een speciale manier behandeld zodat je penis iets minder gevoelig wordt en daarmee kun je je orgasme uitstellen. Daardoor kun je het bij dezelfde stimulatie langer uithouden dan normaal. Dit zorgt er voor dat je kunt genieten van seks, zonder problemen. Geniet nu van langere seks met de orgasme vertragende condooms!

Te snel klaarkomen

Te snel klaarkomen kan een erg vervelend verschijnsel zijn. Het is voor mannen het nummer 1 probleem tijdens de seks. Een te snel orgasme kan door allerlei dingen komen. Het kan zijn dat het voor een eerste keer allemaal ontzettend spannend is en je dus erg gevoelig bent. Maar als je het vaker hebt kan het komen door angst om te vroeg te komen (gek he?) of andere spanning tijdens de seks. Je kunt meerdere dingen proberen om dit op te lossen, maar vaak wordt aangegeven dat orgasme vertragende condooms als Durex Performa, Durex Orgasmic of Blue Diamond helpen langer bezig te zijn met de seks. Te snel klaarkomen is verleden tijd dankzij de orgasme vertragende condooms van Condoomfabriek.be!

Orgasme uitstellen

In het orgasme vertragende condoom zit een klein beetje verdovende vloeistof. Dit zorgt ervoor dat je eikel en voorhuid minder gevoelig worden voor prikkeling, zodat je het langer dan anders volhoudt bij vergelijkbare stimulatie. Omdat dit middeltje alleen aan de top zit, is de rest van de penis even gevoelig en behoud je dus wel je erectie. Met behulp van het orgasme vertragende condoom kun je het orgasme dus langer uitstellen. Dit maakt het ook interessant voor mensen die eens uitgebreid de tijd willen nemen, of als de vrouw pas heel laat klaarkomt.