Condooms

Jarretel sets

Sorteren op: 

Niets is zo opwindend als een sexy lingerie setje, zoals een spannend jarretel setje. Een jarretelle is lingerie dat oorspronkelijk bedoeld is om te voorkomen dat de kous zou afzakken. Nu dragen de meeste vrouwen panty’s of pantykousjes met elastische band dus is de jarretel zijn nut verloren. De jarretelles wordt nu voornamelijk gedragen als sexy lingerie. Je bevestigt de jarretelles aan een jarretellengordel die je om je middel draagt en tegenwoordig kun je ze vaak ook bevestigen aan je lingerie setje om het wat gemakkelijker te maken.

Het dragen van jarretels

Veel vrouwen vinden het dragen van jarretelles een heel gedoe. Je moet je kousen aan de jarretelles bevestigen terwijl je in die tijd al drie keer een panty aan en weer uit hebt gedaan. Maar het dragen van deze sexy lingerie maakt zeker indruk op elke man - of vrouw. Het is spannende lingerie die de ondeugende vrouw in je naar boven haalt. Maar wanneer draag je een jarretel set en laat je de stoute vrouw het overnemen? Veel van de setjes kun je dragen onder je kleding en dan lijkt het alsof je een panty draagt. De meeste mensen zullen het verschil niet zien. Jij weet dit uiteraard wel en het dragen van een jarretel set kan heel spannend zijn. Helemaal als je partner weet wat jij aan hebt en niet kan wachten tot jij weer thuis bent. Dan kun jij langzaam zijn hoofd op hol brengen met jouw verleidelijk setje.

Een jarretel set is niet alleen spannend om te zien, maar ook om te dragen. Op Condoomfabriek.nl vind je verschillende sexy lingerie setjes met jarretels. Met een jarretel set zijn jullie klaar voor een avond vol verleiding.