Glijmiddel

Glijmiddel met smaak

Glijmiddel is niet alleen handig voor vaginale seks of anale seks, maar ook bij orale seks is het wel eens handig om glijmiddel met smaak te gebruiken. Soms heb je een beetje een droge mond, dan is wat glijmiddel fijn. Natuurlijk wil je niet dat dit glijmiddel smaakt naar olie of siliconen. Daarom biedt Condoomfabriek.nl je een breed scala aan eetbaar glijmiddel met smaakje aan. Deze glijmiddelen kun je gebruiken om orale seks lekkerder te maken voor zowel de gever als de ontvanger. Een ander bijkomend voordeel van glijmiddelen met smaak is dat ze een betere geur hebben dan gewone glijmiddelen.

Toepasbaar bij orale seks

Orale seks is een seksuele handeling waarbij je je mond gebruikt om het geslachtsdeel van de ander te stimuleren. Orale seks bij een man heet pijpen en orale seks bij een vrouw heet beffen. Veel mensen weten dit niet, maar orale seks moet je ook veilig doen! Van orale seks kun je niet zwanger worden, maar je kunt wel allerlei SOA’s overdragen. Zowel de gever als de ontvanger loopt een risico. Daarom kun je het best pijpen met een condoom en beffen met een beflapje. Als je geen condooms met smaakje hebt, kun je een vieze en rubberachtige smaak in je mond krijgen. Daarom kun je een glijmiddel met smaakje van Condoomfabriek.nl gebruiken, dit zorgt er voor dat je allebei meer kunt genieten tijdens orale seks.

Verschillende smaken glijmiddel

Bij Condoomfabriek.nl kun je verschillende soorten glijmiddel met smaakje bestellen. Deze smaken zijn allemaal 100 procent smaak-echt en geven je een veel betere ervaring met orale seks. Omdat deze glijmiddelen ook de geur hebben van aardbeien, kersen of kauwgum zul je tijdens vaginale of anale seks ook plezier hebben van dit glijmiddel.

Assortiment glijmiddel met smaakje

Bij Condoomfabriek.nl verkopen we meerdere merken glijmiddel met smaak. Zo heb je het Bubble Gum glijmiddel van Safe en de Aardbei van Sensuals. Van Durex vind je de Durex Strawberry en de Durex Cherry. Ook bieden we het eigen Condoomfabriek.nl Glijmiddel Kersen en het Condoomfabriek.nl Glijmiddel Aardbei aan. Met zoveel verschillende merken is er ongetwijfeld eentje die bij jou in de smaak valt!