Condooms per merk

Durex condooms

Durex condooms zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig materiaal en er is voor ieders seksleven een Durex condoom te vinden dat er bij past. Durex is het bekendste merk in condoomland. Het bedrijf staat aan de top van de markt en daar is een goede reden voor. Het assortiment van Durex condooms op Condoomfabriek.nl bevat verschillende condooms. Deze variëren sterk in onder meer maat, dikte, smaak, kleur, glijmiddel, structuur, materiaal en stimulatie. Om je goed van dienst te kunnen zijn bevat ieder type condoom een duidelijke productbeschrijving waarin de eigenschappen van dit Durex condoom overzichtelijk uiteengezet zijn. Eveneens wordt aangegeven of het product geschikt is voor vaginale, orale en/of anale seks. Op basis hiervan kan jij vervolgens beslissen welke condooms je graag wilt bestellen.

Lees meer...

Soorten Durex Condooms

Er zijn enorm veel soorten Durex condooms op de markt. Denk aan de Durex XL condoom, of aan de Durex XS condoom voor mannen die niet gemiddeld geschapen zijn. Ook maakt Durex Flavour condooms, deze zijn extra lekker voor tijdens orale seks. Daarnaast zijn er de ‘special effects’ condooms. Denk aan de Pleasuremax condooms. Deze Durex condooms hebben noppen en ribbels om extra stimulatie op te wekken tijdens de penetratie. Deze condooms zijn zo dun dat je nauwelijks voelt dat je er een draagt. Kortom, met een Durex condoom maak je jouw seksleven leuker én veiliger! En op Condoomfabriek.nl kun je Durex condooms anoniem bestellen.

Durex Aanbieding

Online een Durex aanbieding vinden is nog niet zo makkelijk. Losse producten worden niet vaak afgeprijsd en als dat al zo is, is het voor een kortere periode. Bij Condoomfabriek zijn er echter vaste aanbiedingen voor Durex. Hierbij gaat het niet om losse producten, maar om voordeelverpakkingen. Hoe meer Durex condooms je dus bestelt, hoe voordeliger je uit bent. Hierbij kan je kiezen voor condoom pakketten zoals 36 stuks Feeling Ultra Sensitive of 36 stuks Performa Condooms. Maar ook condooms in combinatie met glijmiddel kopen, biedt voordeel. Met deze Durex aanbieding worden condooms goedkoop en nóg aantrekkelijker om te bestellen.

Bestverkochte Durex Condoom

De bekendste en bestverkochte condooms van Durex, zijn de Intense condooms. Waarom deze condooms zo populair zijn, is omdat de condooms voorzien zijn van ribbels en nopjes. Daarbij komt dat het glijmiddel op het condoom een tintelend gevoel bij de vrouw creëert. De vrouw wordt dus zowel gestimuleerd met nopjes en ribbels als door een tintelend gevoel. Dit Durex condoom is dus niet alleen ideaal voor de man. Bij condoomfabriek.nl zijn de Durex Intense condooms los verkrijgbaar per 10 stuks. Maar ook in combinatie met de speciale Intense gel of met verwarmend glijmiddel. Genoeg keuze dus om het populairste condoom van Durex te bestellen.

Durex Condoom Gebruiken

Een condoom van Durex moet je net als condooms van andere merken op de juiste manier gebruiken om beschermd te zijn tijdens de seks. Haal het condoom uit de verpakking en rol het af. Zorg er wel voor dat je het 'tuutje' van het Durex condoom dicht knijpt tijdens het afrollen. Hierin wordt het sperma opgevangen. Gebruik voor een soepelere penetratie een beetje extra glijmiddel - zo wordt het gevoel nog lekkerder. Durex heeft verschillende soorten glijmiddelen in het assortiment waar jij een keuze uit kunt maken. De meeste glijmiddelen van Durex zijn op waterbasis.