Condooms

Coronavirus: Bezorging

Wij willen je graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen wat betreft het Coronavirus/COVID 19. Wij zijn gewoon open en de pakketjes worden zonder problemen discreet geleverd bij iedereen die een bestelling plaatst. Het is nog steeds ‘vandaag besteld, morgen discreet in huis!’.

Werkwijze Postbode

Pakketjes worden tot de voordeur geleverd of op de gewenste afhaallocatie.

Handtekening voor ontvangst

De postbezorgers houden natuurlijk gepaste afstand bij de bezorging van je pakketje en vermijden fysiek contact. De bezorger tekent na afgifte van het pakketje de levering zelf af. Je hoeft dus geen krabbeltje meer te zetten, dat doen de bezorgers zelf. Houd wel je id voor de zekerheid bij de hand. Soms is het nodig.

Voor uitgebreide informatie: https://www.dhlparcel.nl/nl/zakelijk/corona-europa

Zit je in quarantaine? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Coronavirus: Retouren

Wil je artikel retourneren, dan kan dit gewoon op de normale wijze, ook via het postkantoor. Voor meer informatie over retouren kun je hier verder lezen: https://www.condoomfabriek.nl/klantenservice/retourneren.

Coronavirus: Gepaste Maatregelen

We volgen strikt het advies op van de Nederlandse overheid en hebben maatregelen getroffen tegen het verspreiden van het virus. Ons kantoor personeel werkt voor zo ver het kan vanuit huis, er wordt extra gelet op de hygiëne en er wordt gepaste afstand gehouden van 1,5 meter. Onze professionele klantenservice is nog altijd beschikbaar voor vragen via telefoon of de mail. Houd er wel rekening mee dat het drukker is dan normaal, doordat iedereen thuis zit wordt er meer online gewinkeld.

Onze orders worden met handschoenen gepakt en onze bezorgers zullen met gepaste afstand uw bestelling aanbieden en werken met mondkapjes.

Wij werken allemaal in kleinere shift om het risico van uitval te minimaliseren. Wij nemen het tegengaan van de spreiding van dit virus erg serieus en zullen ook tot en met 6 april deze regels opvolgen. Mocht deze periode verlengt worden, gaan wij hier uiteraard in mee.

Coronavirus: Levering uit voorraad

Ook zijn onze voorraden goed op orde maar zien wij wel dat er door onze klanten veel extra condooms worden gekocht. Met name de groot verpakkingen worden meer dan normaal ingekocht. Gelukkig zijn onze voorraden zo groot dat wij in deze vraag kunnen blijven voorzien.

Ook in deze tijden doen we ons uiterste best om de hoge service te verlenen die je van ons gewend bent.

‘Stay Safe. Ons team staat voor je klaar om je verder te helpen, dus maak je geen zorgen over je pakketje!’