Soorten condooms

Condooms met smaak

Condooms met smaak zijn een van de populairdere soorten condooms. Smaakjes condooms zijn condooms die in plaats van de rubbersmaak een fruitig smaakje hebben. Zo heb je condooms die smaken naar fruit (o.a. aardbei condooms, banaan condooms) maar ook condooms die smaken naar andere lekkere dingen zoals het Cola condoom of het Piña Colada condoom! Deze producten zijn allemaal net zo veilig als gewone condooms.

Lees meer...

Hoewel veel mensen bij condooms met smaakje denken aan pijpen of beffen, zijn ze ook erg fijn tijdens seks! Normale condooms ruiken soms een klein beetje naar rubber, en dat is niet fijn. Maar de smaak condooms ruiken ook nog eens lekker, dus kun je ook daarvan extra genieten! Ook is het zo dat condooms met smaak van bijvoorbeeld Durex precies dezelfde prijs hebben als gewone condooms, dus even een keertje proberen kost ook niets extra!

Verschillende smaken

Condooms met smaak zijn ontzettend divers en je kunt altijd kiezen wat je het lekkerste vindt. Zo zijn er de populaire fruitsmaken zoals aardbeien condooms en appel condooms. Deze worden veel gekocht en mensen geven vaak ook aan dat ze lekker zijn. Verder heb je andere condooms met smaakje zoals sinaasappelsmaak en zelfs condooms die smaken naar Cola of Piña Colada. Er zijn allerlei verschillende smaken verkrijgbaar waardoor je altijd jouw favoriet kunt vinden. Smakelijk…!

Gebruiken bij orale seks

De meeste mensen denken bij een condoom met smaak aan orale seks, specifiek aan pijpen. Want als je fijn bezig wilt zijn met orale seks, is het erg slim om dit veilig te doen. Niet iedereen weet dit, maar als je zonder condoom pijpt kunnen SOA’s overdragen door zowel de gever als de ontvanger! Hoewel het hiv-virus (veroorzaker van aids) niet vaak oraal wordt overgedragen, worden ziektes als herpes en chlamydia wel gemakkelijk oraal overgebracht! Daarom is het belangrijk om jezelf te beschermen tijdens orale seks, zeker als je elkaar niet zo goed kent. Dan zijn smaak condooms ook veel fijner, want dat is toch heel wat prettiger dan zo’n rubbersmaak.

Tijdens het beffen is het ook belangrijk om veilig te blijven. Dat komt omdat je dezelfde SOA’s ook bij beffen over kunt dragen. Je kunt jezelf hier tegen beschermen door een speciaal beflapje te kopen, maar je kunt ook gewoon een condoom openknippen. Dan is het toch ook veel fijner om een condoom te pakken dat lekker smaakt.